Workshop op maat

Altijd al een uniek programma willen doen rondom duurzaamheid? Ik ontwikkel workshops, cursussen en trainingen op wens. Het is een altijd een combinatie van theorie en praktijk, met vernieuwende werkvormen. Ik houdt rekening met jouw leerdoelen en stem het programma af op de doelgroep. Voorafgaand is er altijd een gesprek met de opdrachtgever om de wensen in kaart te brengen. Deze workshops sluiten dus aan bij de vraag en worden door (samen met) mij uitgevoerd.

Desgewenst schrijf ik draaiboeken, welke door anderen kunnen worden uitgevoerd. Daarvoor werk ik de details zo uit, dat nieuwe workshopgevers/vrijwilligers er zelfstandig mee aan de slag kunnen. Dit heb ik gedaan voor IVN. De woestelandacademie is hierdoor een groot succes geworden! Lees hieronder de reacties van de deelnemers aan deze workshops.

 

Wat kun je verwachten:

Passend programma voor elke doelgroep

Vernieuwende werkvormen

Interactie en dialoog tussen de deelnemers

Aandacht voor proces

Leerdoelen worden bereikt

Afwisselend programma

Geen powerpoint (op wens wel!)

Deelnemers komen letterlijk ik beweging

Voor wie

Voor ngo’s, maatschappelijke, groene organisaties, onderwijsinstellingen, buitenschoolseopvang of festivals. Ik ontwikkel trainingen, cursussen en workshops op maat met een kort of lang programma.

Reacties van deelnemers

De workshops vond ik leerzaam omdat ze interactief zijn. In contact met anderen ontdekte ik het meest, van hun denkwereld, aanvulling en soms tegenstellingen over hoe zij iets zien of beleven.”
(
Annie Chou, deelneemster ‘duurzaam doen’ en ‘natuur in de stad’)

Veel van de tips konden we ter plekke ervaren, dat vond ik prettig. Je zag meteen het effect ervan op de groep.” “Leren door te doen vond ik heel erg fijn”. (Deelnemers workshop ‘Werkvormen’)

Het was inspirerend en afwisselend. De workshopgevers wisten waar ze het over hadden”.
“De workshop had een goede opbouw, was dynamisch en interactief. We konden elkaars ideeën aanvullen, dat was leuk.” (Deelnemers workshop ‘Duurzaam Doen’)

Praktisch:

De website geeft een indruk over wat ik al gedaan heb. Sluiten jouw wensen aan bij wat ik te bieden heb? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen.