Actief in Transitie

Zondag 3 November; van 10.00-17.30. Op de ‘Kleine Aarde’ in Boxtel

Een dag aan de slag!
Zie jij ook de mogelijkheid om een positieve verandering te maken op jouw werk, thuis of in jouw omgeving? Vooral in deze tijd waarin verschillende crisissen ons uitdagen om anders te denken en vooral anders te handelen. Wil je hiervoor inspiratie opdoen, handvatten krijgen en de verbinding aangaan om de transitie tot werkelijkheid te maken? Dan geeft deze training je precies wat je nodig hebt.

Programma onderdelen
Het programma biedt ruimte voor interactie, bewustwording, actieve samenwerking, theorie en praktijkvoorbeelden.

– Diepe ecologie (de mens in verbinding met de natuur)
– Oefeningen uit  “Het werk dat weer verbind” (Joanna Macy)
– Groepswerk oefeningen, spelend leren
– Geweldloze communicatie (NVC)
– Persoonlijk leiderschap (vanuit je eigen vermogen veranderingen maken)
– Veel interactie en ruimte voor ontmoeting (netwerken)

20131103_133536

Trainers
Martijn Ballemans, PUUR permacultuur, staat bekend om zijn enthousiaste en inspirerende manier van lesgeven en gaf les in o.a. Thailand en diverse plekken in Nederland. Hij biedt een grote diversiteit aan werkvormen, een gestructureerde opbouw en duidelijke uitleg.  www.puurpermacultuur.nl

Mara, Cre-Act, weet creativiteit om te zetten in acties voor een veerkrachtige samenleving. Heeft in Europa voor Loesje en Earth Charter interactieve workshops gegeven en diverse trainingen gevolgd o.a  Ecovillage  Design Education, Dragon Dreaming en diepe ecologie bij Joanna Macy.

Deelname aan deze volledig verzorgde cursus bedraagt €60,- (incl. btw).
Wie de solidaire prijs van 75 euro  betaald, draagt bij aan een extra plek met deelnemerskorting voor 45 euro. Naast de overvloed aan leerstof en inspiratie zit hierbij ook nog een biologische lunch, koffie en thee.