Wat bied ik aan

Naast de workshops die je vindt op de website, biedt ik het volgende aan:

Workshop op maat:  Je kunt mij benaderen als trainer als je een inhoudelijk invulling wilt geven aan duurzaamheid thema’s. Zo kan ik nieuwe praktische workshops ontwikkelen, die aansluiten op mijn werk. Zo heb ik het workshop programma van de woesteland academie ontwikkeld.

Facilitator: Je kunt mij uitnodigen voor het faciliteren van bijeenkomsten. Ik kan groepsprocessen begeleiden in een niet-hiërarchische structuur. Ik heb ervaring in het faciliteren van grasroots actie-conferenties of consensus besluitvorming in grote groepen. Ik ben bekend met werkvormen, zoals; world-cafe, fish-bowl en open space programma’s. Ik heb vergaeringen gefaciliteerd van ngo’s zoals: 350.org en wo=men

Coaching: Je kunt mij benaderen als coach voor jullie project  of evenement. Ik denk graag samen mee over de invulling van het programma en geef advies zodat jullie dit zelf kunnen faciliteren. Zo heb ik als ‘stroomversneller’ de klimaatbeweging begeleid in het proces naar de actie code-rood.
Daarnaast bied ik ook een coachings-traject aan voor mensen die hun leven duurzamer willen maken.

Initiator: Wil je een project of initiatief opzetten? Dan kan ik je ondersteunen bij het bedenken en het in kaart brengen van vernieuwende en verrassende ideeën. Ik heb de coördinatie gedaan van Loesje 25 jaar. Wat dacht je van een brainstorm-sessie, om de creativiteit in de groep te vergroten?

Voordracht: Ik kan voor groepen spreken en een korte introductie vertellen over de thema’s die je op mijn website vindt. De gedichten die je o.a. op deze site kunt lezen, draag ik ook voor aan publiek. Je kunt onze band-sprank uitnodigen met gezellige folk-muziek.